Door wie

Mijn naam is Marjo van Essen  en woon in Ede. Ik ben getrouwd met Arjen en samen hebben we 4 kinderen. Na gewerkt te hebben als chemisch analiste in een psychiatrisch ziekenhuis in Delft heb ik met mijn gezin een periode van 6 jaar in Nepal gewoond voor het werk van Tear. Terug in Nederland raakte ik betrokken bij het pastoraat in onze gemeente. In die periode heb ik cursussen gevolgd bij Koinonia en Zegenend Helpen. In het voorjaar van 2000 leerde ik het werk van Levend Water kennen. Ik ben nog steeds betrokken als cursusleidster.

Ik heb door periodes van ziekte en traumatische gebeurtenissen heen ontdekt dat ik vastliep. Om te overleven had ik me aangepast. Ik had hulp nodig om weer te gaan leven en te voorschijn te komen en om het leven weer te kunnen omarmen!
Dit alles heeft ertoe geleid dat ik graag meer professioneel toegerust wilde worden en heb gekozen voor de opleiding Psychosociale Therapie (Bureau de Roos, Epe). Sinds een paar jaar ben ik als praktijkbegeleider betrokken bij de stage van therapeuten in spé.

Ik ben aangesloten bij de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Dit maakt dat een groot gedeelte van de gesprekken door veel zorgverzekeraars wordt vergoed uit de aanvullende verzekering.

 Als lid van Rosegarden, heb ik het Keurmerk Christelijke Zorg (KCZ) en ben ik ook te vinden op ikzoekchristelijkehulp.nl

Tevens ben ik verbonden aan de Stichting Het Torenkamertje in Wageningen.

Voor privacystatement voor Praktijk de Crux: zie contact.

Als lid van Rosegarden, heb ik het Keurmerk Christelijke Zorg (KCZ) en ben ik ook te vinden op ikzoekchristelijkehulp.nl

Tevens ben ik verbonden aan de Stichting Het Torenkamertje in Wageningen en Bureau Eutychus in Barneveld.

Ik voldoe aan de eisen van de wet Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten, geschillen gezondheidszorg)

Privacystatement voor Praktijk de Crux: zie contact.